Printul Charles si consoarta sa Camilla ar fuma marijuana in spatele zidurilor resedintelor regale. Cel putin asa sustine cotidianul britanic Daily Mirror.
Pare straniu ca printul Charles si sotia sa Camilla sa fie tot timpul binedispusi, astfel ca presa engleza de scandal speculeaza ca acestia ar consuma substante halucinogene. Se pare ca cei doi amorezi isi petrec timpul la palat fumand marijuana, acesta fiind motivul pentru care in ultimul timp sunt suspect de binedispusi - scrie cotidianul britanic. "Chas" si "Cam", cum au fost numiti in mod ironic Charles si Camilla, ar consuma un tip de marijuana foarte tare: skunk. Este vorba de o substanta halucinogena care i-ar face pe cei doi sa para foarte fericiti, sa rada in continuu si in hohote.

TRANSFORMARI

De cand s-au casatorit, pe 9 aprilie, la Windsor, cu cei doi "parca s-a intamplat ceva ciudat, a avut loc o transformare atat de mare ca nu putini sunt cei care se intreaba ce li s-o fi intamplat..." - a comentat Daily Mirror. Situatia pare cu atat mai ciudata cu cat, inainte de a se casatori, Charles parea foarte tensionat, obosit si trist - se arata intr-un articol din cotidianul argentinian Clarin. "Dupa una dintre cele mai lungi povesti de amor din lume, viata de cuplu pare sa-i faca foarte fericiti, atat de fericiti ca incepe sa fie considerata o gluma...".

DE RAS IN HOHOTE

Nici situatiile mai putin placute nu par sa-i scoata din starea de fericire permanenta pe cei doi. Astfel, in cadrul unei vizite oficiale in Insulele Scilly, Camilla a alunecat si a fost la un pas de a cadea, insa reactia ei a fost total neasteptata. A continuat sa rada in hohote in fata fotografilor aflati la fata locului. Aceeasi stare hilara a Camillei a fost remarcata la inaugurarea parcului Ballater din Scotia - in ciuda faptului ca ploua cu galeata, la muzeul Gordon Highlanders si la institutul de arta indiana din Londra.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.