Geniile care s-au aflat in spatele campaniei pe internet pentru alegerea lui Barack Obama au povestit vineri ca, atunci cand au inceput, nu aveau decat un iPhone, relateaza NewsIn.

In cursul primei lor discutii publice de la alegerile prezidentiale din 4 noiembrie, Joe Rospars, directorul "new media", Scott Goodstein si Sam Graham,-Felsen, responsabil pentru bloguri, au vorbit despre un "aflux" pe internet.

"Eram o organizatie foarte mica, doar noi trei", a povestit Rospars, la o conferinta la New York. "Cred ca Sam era singurul din campanie care avea un iPhone si de aceea il tachinam", a declarat Goodstein.

Avand un inceput atat de modest, cei trei au reusit insa sa puna pe picioare o campanie in care internetul a avut un rol fundamental in victoria lui Obama, prima persoana de culoare care va ajunge presedinte al SUA.
Potrivit lui Micah Sifry, cofondatorul blogului politic TechPresident, rezultatul a fost "o revolutie in masa" ce pare destinata sa continue dupa investirea noului presedinte, la 20 ianuarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.