Daca noul presedinte al Americii, Barack Obama te-ar suna intr-o zi, sigur ai proceda la fel ca republicana Ileana Ros-Lehtinen: i-ai inchide telefonul in nas, crezand ca e o farsa jucata de vreun psihopat.
Asadar, miercuri cand membra Congresului, Ileana Ros-Lehtinen a primit un apel de la presedinte i-a inchis telefonul in nas, fara sa asculte ce are de zis. Insa potrivit Miami Herald, nu era nicio gluma, iar la celalalt capat al firului era insusi, presedintele Americii.

"Am crezut ca era opera vreunui post de radio din Florida de Sud, care joaca un nou scenariu amuzant pe spinarea mea”, a declarat ziarelor Ros-Lehtinen. Au reusit sa-l faca pe Fidel Castro sa le pice in plasa. Nici macar Hugo Chavez nu a scapat de trucurile lor. Atunci mi-am zis <Nu o sa-i lasa sa faca misto si de mine!>”

Apelul a venit aproximativ la ora 1:00 pm, Obama dorind s-o felicite pentru re-alegeri si motivand ca o cauta pentru a-i propune sa lucreze impreuna la o chestiune referitoare la Comitetul Afacerilor Externe, a mai adaugat aceasta, potrivit Foxnews.

Conversatia a durat mai putin de 1 minut, dupa care aceasta i-a inchis telefonul, spunand ca oricine ar fi la telefon nu se pricepe sa faca glume, si ca, totusi ar fi fost un interpret mai bun decat tipul care prezinta „Saturday Night Live”.

Apoi Rahm Emanuel, seful staff-ului prezidential a sunat-o din nou, pentru a clarifica situatia si a o anunta ca nu a fost o gluma. Dar aceasta i-a inchis si lui telefonul in fata. A fost necesar ca Republicanul Howard Berman seful Comitetului de Afaceri Externe sa o sune, ca sa o convinga ca Obama chiar a dorit sa-i vorbeasca.

Dupa ce acestia au reusit sa vorbeasca, in sfarsit, Ros-Lehtinen a spus ca ea si Obama au avut o buna conversatie si ca l-a felicitat pentru victoria sa , in ciuda adversarul sau puternic, John McCain. Ea a adaugat ca presedintele nu i-a reprosat in niciun fel faptul ca i-a respins apelul. „ S-a amuzat foarte mult de situatie in sine, spunand ca in Chicago se intampla mereu asta”. In plus presedintele a declarat ca n-o acuza ca a fost sceptica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.