Premierul rus Vladimir Putin a declarat joi, la sedinta anuala televizata de intrebari si raspunsuri, ca "va vedea" in 2012 daca va candida la presedintie, relateaza Reuters.

Intrebat daca exclude o revenire la Kremlin la anul ca presedinte al Rusiei, Putin a spus: "Va trebui sa ajungem in 2012, atunci vom vedea".

Intrebat daca va demisiona din functia de premier, Putin a spus ca nu este necesar sa faca acest lucru acum si a subliniat ca nu a incercat niciodata sa fuga din fata problemelor.

In conditiile in care circula speculatii legate de revenirea sa la presedintie, analistii au urmarit daca Putin isi poate mentine popularitatea in aceste vremuri grele. Subliniind rolul sau central in viata politica rusa, premierul a gazduit "O discutie cu Vladimir Putin" dintr-un studio special amenajat de langa Kremlin, incepand de la 09.00 GMT (11.00, ora Romaniei).

Putin este cel care a inceput aceasta traditie a emisiunilor de intrebari si raspunsuri, cand era presedinte, si a decis sa o continue in rolul de premier si lider al partidului la putere, Rusia Unita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.