Delta Dunarii a ajuns in prim-plan la Bruxelles, la Parlamentul European, unde a avut loc o campanie de promovare fara precedent a acestei minuni a naturii.

Campania de promovare a adus Delta Dunarii, prin cuvinte si imagini, de la marginea Uniunii Europene, in inima ei, la Bruxelles. Organizatorii spera sa poata folosi acest eveniment ca pe o arma, in apararea Deltei, al carei ecosistem este amenintat de controversatul canal Bastroe, construit de Ucraina.

In cadrul campaniei de promovare, Delta Dunarii a fost prezentata ca parte a patrimoniului european, dar si ca emblema a Romaniei.

''Au fost functionari de rang inalt, care sunt fani ai Deltei Dunarii. Una e cand ne laudam noi, alta e cand spun altii ceva de bine despre noi. Exista un viitor al Deltei Dunarii, in masura in care noi suntem constienti ca ceea ce facem noi acum in Delta Dunarii o distruge'', a declarat Liviu Mihaiu, guvernator al Deltei Dunarii.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.