Premierul ucrainean a dezmintit zvonurile privind tensionarea relatiilor dintre ea si presedintele Iuscenko.

Premierul ucrainean Iulia Timosenko a declarat, simbata, ca nu va demisiona, respingind informatiile aparute in mass-media in legatura cu existenta unui presupus dezacord intre ea si presedintele Viktor Iuscenko. Potrivit sefului guvernului ucrainean, relatiile ei cu presedintele Iuscenko sint la fel de "amicale" ca si pina acum. Declaratiile premierului de la Kiev au loc dupa ce saptaminalul ucrainean "Zerkalo Nedley" a scris ca Iuscenko i-ar fi sugerat Iuliei Timosenko sa demisioneze, deoarece echipa acesteia nu a reusit sa faca fata crizei energetice care a paralizat economia Ucrainei. La rindul sau, presedintele Iuscenko a dorit sa dezminta speculatiile privind existenta unui dezacord intre el si premier, sustinind, prin intermediul unui comunicat, ca "echipa sa este la fel de unita ca intotdeauna" si ca "evaluarea sa pozitiva asupra activitatii guvernului ramine neschimbata".

Pe de alta parte, Iulia Timosenko a calificat articolul din saptaminalul ucrainean drept "un sabotaj mass-media" si a tinut sa sublinieze ca ea si presedintele Iuscenko "formeaza o echipa ce va ramine la putere mult timp de acum inainte".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.