Un britanic figureaza printre strainii ucisi in atentatele din Bombay, soldate cu peste 100 de morti, a confirmat joi Ministerul de Externe de la Londra, relateaza NewsIn.

Purtatorul de cuvant al Ministerului de Externe a refuzat insa sa dea numarul ranitilor inregistrati in randul cetatenilor britanici. "Nu ar fi util sa dam cifre in acest stadiu", a precizat el.

"Vom trimite echipe ale politiei specializate in situatiile de urgenta si experti in terorism si vom incerca sa furnizam toata sustinerea posibila prin intermediul politiei britanice si responsabililor in securitate", a spus anterior premierul Gordon Brown.

El s-a declarat "socat si scandalizat" de aceste atentate, soldate cu peste 100 de morti.
Inaltul comisar britanic al Indiei, Sir Richard Stagg, a spus ca un britanic a fost ucis, iar BBC a informat ca sapte britanici au fost raniti.

Circa 100 de persoane au murit si sute au fost ranite in Bombay in tiruri si explozii in serie inregistrate miercuri seara, care au vizat mai ales hoteluri de lux din oras.

Scotland Yard a trimis o echipa de experti in Pakistan pentru a participa la ancheta asupra asasinarii liderului opozitiei Benazir Bhutto la 27 decembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.