Presedintele american ales Barack Obama isi dorea, cand era copil, sa devina arhitect, dar nu a visat vreodata ca va ajunge sa conduca Statele Unite, a declarat el intr-un interviu difuzat miercuri seara de postul american de televiziune ABC si citat de AFP.
"Aveam in minte mai multe proiecte (...) mi-ar fi placut sa fiu arhitect, imi placea ideea de a construi lucruri", a declarat Obama, adaugand ca i-ar fi placut si sa fie jucator de baschet. "Dar mi-am dat seama ca nu sunt suficient de bun pentru a deveni un jucator profesionist", a adaugat Obama, conform NewsIn.

Presedintele ales a spus si ca este prea ocupat pentru a se gandi la propria sa siguranta, in pofida unei inmultiri a amenintarilor rasiste dupa victoria sa in alegerile din 4 noiembrie. "Nu ma gandesc la acest lucru. Partial pentru ca am o echipa fantastica de oameni din serviciile secrete, care ma insotesc peste tot, dar si deaorece cred in Dumnezez si am incredere in oamenii care m-au sprijinit pana in prezent", a declarat Obama.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.