Malia si Sasha Obama vor continua sa-si faca patul si cand vor fi la Casa Alba, a dezvaluit mama acestora, Michelle Obama, intr-un interviu difuzat astazi de ABC, relateaza AFP

"Este primul lucru pe care l-am spus personalului de la Casa Alba, in timpul vizitei mele. Ei au spus 'Fetele sunt formidabile'. Le-am raspuns 'Stiti, va trebui sa punem limite, pentru ca ele trebuie sa continue sa-si faca patul", a spus sotia presedintelui ales, precizand ca micutele fac deja acest lucru in casa de la Chicago.

"Nu le faceti patul. Faceti-l pe al meu, dar nu pe cel al copiilor, fetele trebuie sa invete sa faca astfel de lucruri", a mai spus Michelle personalului de la Casa Alba.

Viitoarea prima doamna a subliniat faptul ca vrea sa se asigure ca fetele "inteleg faptul ca sunt speciale pentru noi pentru ca noi suntem parintii lor, dar nu sunt speciale cand vine vorba sa-si indeplineasca indatoririle sau misiunile domestice".

Malia, de 10 ani, si Sasha, de 7 ani, vor fi cei mai mici copii care vor veni la Casa Alba in decurs de o generatie. Intreaga familie se va muta acolo la 20 ianuarie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.