Ussama bin Laden (foto) este in viata si se afla tot timpul pe fuga, alaturi de un mic grup de luptatori, a declarat Khursheed Kasuri, ministrul de externe al Pakistanului. El a adaugat ca operatiunile militare au paralizat reteaua de comunicatii a Al-Qaida si abilitatea acesteia de a comite atacuri. Potrivit unor surse oficiale din Pakistan, Kasuri a refuzat sa precizeze daca autoritatile detin informatii specifice referitoare la locul unde se afla liderul Al-Qaida, acuzat de Statele Unite ca a organizat atacurile de la 11 septembrie 2001, din New York si Washington.

Serviciile pakistaneze de informatii l-au capturat, in data de 2 mai, pe Abu Farraj al-Libbi, numarul trei din ierarhia Al-Qaida, care ar fi planuit cele doua tentative de asasinat impotriva presedintelui Pervez Musharraf, din decembrie 2003. Desi presedintele a scapat nevatamat, 17 persoane au fost ucise. De asemenea, alti doi lideri Al-Qaida au fost arestati in Pakistan.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.