Secretarul de stat francez pentru drepturile omului, Rama Yade, de origine senegaleza, a calificat luni drept "oarecum deplasat" comentariul premierului italian Silvio Berlusconi despre "bronzul" lui Barack Obama, relateaza NewsIn.

In pofida polemicii pe care o remarca similara a provocat-o imediat dupa alegerea lui Obama, premierul s-a declarat duminica "nitel invidios". "Cu totii am dori un bronz ca al lui Naomi Campbell si Obama", a spus el.

"Pare sa fi fost o gluma. Obama ar trebui intrebat daca o gaseste amuzanta. Insa daca oamenii nu rad, ar trebui poate sa renunte la aceasta gluma", a spus Yade.

"Nu ma amuza deloc. Cred ca incepand din acel moment in care primele reactii au fost de stanjeneala, nu este util sa fie spuse mai multe lucruri si ca presedintele Obama are si alte caracteristici decat bronzul", a adaugat el."Termenul este putin deplasat, pentru ca nu este vorba despre bronz", a precizat el.

Cu ocazia primului val de critici, Berlusconi s-a aparat spunand ca declaratiile sale sunt "glume afectuoase" si i-a calificat pe detractorii sai drept "imbecili".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.