Un cardinal catolic a afirmat ca, prin alegerea lui Barack Obama in functia de presedinte, "America a suferit un cutremur cultural".
Cardinalul James Francis Stafford a declarat ca Obama si-a bazat campania electorala pe o "platforma extremista, impotriva vietii" si l-a caracterizat drept un politician "agresiv, distrugator si apocaliptic", transmite CNA, agentia catolica de stiri, preluata de HotNews.

Stafford, care se afla in fruntea tribunalului papal al Bisericii Romano-catolice, a afirmat in cadrul unei cuvantari tinute la Catholic University of America ca viitorul presedintelui Obama va repeta agonia lui Isus in Gradina Ghetimani. Cardinalul a mai vorbit si despre declinul respectului pentru viata si necesitatea ca toti catolicii sa se intoarca la valorile casatoriei, familiei si demnitatii umane, criticandu-l pe Obama pentru "platforma extremista anti-viata" pe care si-a bazat campania pentru Casa Alba. De asemenea, cardinalul a afirmat ca Barack Obama este "agresiv, distrugator si apocaliptic".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.