O femeie de 55 de ani este suspectata de politie ca ar fi cumparat copilul de nationalitate romana. Situatia in care se gasea copila a fost descoperita in urma unei actiuni a politiei din localitatea Durcal, Andaluzia. Autoritatile au fost sesizate de vecinii suspectei.

Nimeni nu-si inchipuia ca in spatele zidurilor casei de la numarul 16 de pe strada José Saramago, dintr-un cartier rezidential din Durcal, traieste un copil laolalta cu 25 de caini. 48 de locuitori din cartierul La Moranja au depus, in urma cu o luna, o sesizare prin care solicitau fortelor de ordine sa intervina in locuinta de la numarul 16 deoarece nu mai puteau suporta galagia si mirosul emanat din curtea acesteia.

Oamenii legii s-au deplasat la fata locului la data de 24 octombrie, cand, protejandu-se cu masti de gaze impotriva mirosului care iesea din curte, au patruns pe respectiva proprietate. Andrea P., proprietara casei, o spaniola de 55 de ani, crestea in curte 25 de caini.

Printre acestia, politistii au gasit jucandu-se o fetita de 4 ani. Luata la intrebari, femeia nu a putut explica legatura sa cu micuta, neavand sa arate oamenilor legii niciun document al copilului. Astfel, femeia a fost retinuta, fiind suspectata de cumpararea fetei. In arest, femeia a declarat ca micuta este de nationalitate romana si ca parintii acesteia au lasat-o in grija ei, nicidecum nu i-au vandut-o.

Internata intr-un centru de minori

Stabiliti in Granada, parintii romani au fost arestati, acuzati de abandonarea minorei. Cum nu s-a putut demonstra vinovatia femeii spaniole, aceasta a fost pusa in libertate, politia investigand in continuare cazul.
Fetita a fost internata intr-un centru pentru minori, iar cei 25 de caini, plasati in grija Protectiei Animalelor. Dintre acestia, femeia a putut recupera 5 caini.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.