Cele doua fiice ale lui Barack Obama, Malia si Sasha, au descoperit marti dupa-amiaza viitoarele lor camere de la Casa Alba, conduse in turul resedintei de fiicele lui George W. Bush, relateaza NewsIn

Barbara si Jenna Bush, care vor implini 27 de ani saptamina viitoare, le-au prezentat camerele lor viitoarelor "stapane", Malia si Sasha Obama, de 10, respectiv 7 ani, a anuntat Sally McDonough, purtatoarea de cuvint a sotiei lui Bush, Laura.

Malia si Sasha, cei mai mici copii care sosesc la Casa Alba de o generatie, au sosit cu mama lor Michelle si cu bunica Marian Robinson, iar vizita a durat o ora.

Laura Bush a invitat-o pe Michelle Obama sa revina la Casa Alba cand cele doua fetite vor avea timp, dupa prima sa vizita la 10 noiembrie, a explicat McDonough. Aceasta nu a comentat mai mult, probabil din dorinta de a nu divulga alte lucruri despre Malia si Sasha.

Camerele ce vor reveni micutelor au fost primul lucru pe care Obama a dorit sa-l vada dupa discutia cu Bush la Casa Alba.

Intr-un interviu pentru CBS, Michelle Obama vede mutarea la Casa Alba ca sansa de a reuni intreaga familie, dupa ce au fost separati in campanie. "Vom fi impreuna sub acelasi acoperis, vom lua masa impreuna. Le voi vedea de aici pe fete venind de la scoala si fugind pana in Biroul Oval pentru a-si vedea tatal. Vom lua micul dejun. Si el va fi aici pentru a le inveli seara, la culcare", a spus ea.

Michelle Obama a spus de multe ori ca nu doreste sa aiba un rol politic la Casa Alba si ca prioritatea va fi ca tranzitia sa mearga bine pentru fete.

"Michelle si cu mine am discutat mult despre acest lucru, cum sa pastram pretioasa normalitate in ceea ce le priveste pe fetele noastre", a confirmat Barack Obama. "Cred ca una dintre prioritatile din urmatorii patru ani va fi pastrarea acestui lucru. Daca, dupa patru ani, din punct de vedere personal vom pueta spune: sunt ce sunt, ele au ramas marile motive de bucurie care sunt acum, cred ca ne vom simti cu adevarat bine", a explicat presedintele.

Bunica micutelor s-ar putea instala, de asemenea, la Casa Alba. Potrivit lui Obama, Marion Robinson este "unul dintre eroii anonimi ai acestei campaniei. Nu am fi fost aici fara ea. S-a ocupat de fete, a linistit-o pe Michelle, care stia ca cineva va fi aici cind ea a calatorit".

Pentru Malia si Sasha doua probleme sunt importante acum: scoala si catelul. Michelle Obama a inceput sa se intereseze de scolile din Washingtion si pare sa incline spre o scoala privata.

In ceea ce priveste alegerea unui catel, el face in SUA obiectul unui interes considerabil. "Ca oameni responsabili, nu cred ca ar fi bine sa ne lum un caine in plina mutare. Cand vom fi instalati, cand ne vom relua micile tabieturi - la sfarsitul iernii, inceputul primaverii - ne vom lua si un caine", a asigurat Michelle Obama.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.