Un deputat francez, membru in partidul de dreapta aflat la guvernare UMP, a omorat luni o femeie, iar apoi s-a sinucis, au anuntat luni oficiali ai prefecturii, citati de NewsIn

Medic in varsta de 65 de ani, Jean-Marin Demange a mers luni dimineata in domiciliul femeii a carei identitate nu a fost facuta publica, "unde a comis ireparabilul", a precizat o sursa apropiata anchetei in desfasuare.

Potrivit mai multor apropiati, Demange era "foarte bulversat", dupa ce a pierdut alegerile pentru primarie in Thionville, un oras cu 47.000 de locuitori, al carei primar a fost din 1995. Functia a fost castigata de un socialist in urma alegerilor din luna martie.

"A fost foarte afectat de pierderea functiei de primar, pe care o percepea, in mod dureros, ca pe un esec personal", a declarat François Grosdidier, presedintele UMP din Moselle, regiune din care face parte orasul Thionville. "Cand te intalneai cu el la Paris, vedeai ca e nauc", a adaugat Grosdidier.

Demange a fost reales in circumscriptia sa in luna iunie. In Adunarea nationala, el era membru in Comisia pentru Relatii Externe si intr-un grup de studii privind energia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.