Viceministrul croat al educatiei si sporturilor a fost demis luni din functie din cauza ca a propus actionarea in justitie a inotatorilor care poarta costume de baie indecente sau urineaza in mare, relateaza Associated Press. Totodata, alte propuneri, precum interzicerea inotatului in stare de ebrietate si mancatul pe plaja au fost pur si simplu suprimate, a anuntat ministrul titular al portofoliului, Dragan Primorac, care a explicat ca desi unele din propunerile facute de adjunctul sau erau benefice, reactia presei l-a determinat sa retraga initiativa.

Aceasta reglementare, supranumita drept "Turism nazist" de o publicatie din Zagreb, fusesera aprobata de ministru insusi si urma sa intre in vigoare ieri. insa sub presiunea publica, el a anuntat ca reglementarea a fost retrasa si ca Romana Caput Jogunica, viceministrul care a elaborat-o, a fost demis.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.