O femeie si-a pierdut viata si alte doua persoane sunt date disparute dupa prabusirea unui bloc in Albania, duminica, au anuntat luni serviciile de interventie in situatii de urgenta, citate de NewsIn

Echipele de salvare au reusit sa scoata cadavrul lui Parashqevi Zoto, o femeie in varsta de 65 de ani, de sub daramaturile unui bloc din Gjirokaster, oras situat la 250 de kilometri sud de capitala Tirana, a anuntat prefectul regional.

Autoritatile cauta in continuare o femeie in varsta de aproximativ 30 de ani si pe fiica acesteia, adolescenta. Alte patru au fost ranite.

Politia a lansat o ancheta pentru a stabili daca incidentul a fost provocat de o alunecare de teren, din cauza unor lucrari de constructie din apropiere.

Opt persoane, inclusiv oficiali din administratia locala si manageri din compania care derula lucrari in apropiere au fost arestate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.