Cu ocazia alegerilor prezidentiale s-a inregistrat o premiera in istoria televiziunii. CNN a prezentat publicului pentru prima data corespondenti sub forma de holograme in discutia cu moderatorii sau pentru a aduce informatii noi.

Postul de televiziune CNN a imprumutat tehnicile de filmare pentru filmele din seria Star Wars, informeaza Realitatea. Concret, unul dintre corespondentii postului a fost filmat cu 35 de camere care i-au inregistrat fiecare miscare. Imaginea tridimensionala a fost apoi utilizata in cadrul unui program de televiziune.

O reporterita CNN a prezentat cateva date despre procesul de vot din Chicago, apoi s-a teleportat in studioul din New York, unde a discutat cu moderatorul emisiunii, Wolf Blitzer.

In acelasi mod a fost introdus si cantaretul WILL I AM (uil ai em), care a stat de vorba cu moderatorul despre acelasi subiect. Explicatiile interventiei subtitrate pe ecran au fost inedite: WILL I AM, prin holograma. In direct.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.