Candidatul republican la Casa Alba John McCain a votat la Phoenix, Arizona, impreuna cu sotia sa Cindy, in timp ce candidata la vicepresedintie Sarah Palin a votat in Alaska, transmite NewsIn.

Inconjurat de o suta de jurnalisti, McCain, devansat in sondaje, a ignorat o multime de intrebari ale acestora, inclusiv despre cum a dormit. El a parasit sectia de vot, unde nu a stat decat cinci minute.

Putin mai devreme, candidata aleasa de el la vicepresedintie, Sarah Palin, a votat in oralul Wasilla din Alaska, imediat dupa deschiderea urnelor in acest stat, al carui guvernatoare este din 2006. Imbracata in blugi, Palin era insotita de sotul ei Todd, iar dupa ce a votat le-a strans mana catorva jurnalisti in fata camerelor de filmat.

Jurnalistilor care ii puneau o multime de intrebari, ea le-a declarat ca spera ca atunci cand se va trezi miercuri sa fie vicepresedinte ales si ca este gata sa lucreze "cu presedintele ales John McCain in timpul fazei de tranzitie" la Casa Alba.

Dupa un epuizant maraton electoral, McCain va astepta verdictul urnelor la un somptuos hotel din Phoenix, Arizona Biltmore, unde vor fi prezenti membrii echipei de campanie si peste o mie de sustinatori. Hotelul a fost locul unde si-a sarbatori McCain victoria la alegerile primare republicane dupa Super Tuesday. Palin era si ea asteptata la Phoenix.

In cazul in care democratul Barack Obama va castiga alegerile, el va sarbatori la Chicago, in Grant Park, unul dintre cele mai mari spatii din oras unde Papa Ioan Paul al II-ea a oficiat o slujba in aer liber in 1979, in fata a 200.000 de persoane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.