In zguduitorul caz Josef Fritzl au aparut noi elemente socante. Austriacul judecat pentru ca si-a sechestrat fiica si a violat-o timp de zeci de ani, a marturisit, in fata psihologului sau, ca si-a inchis si mama intr-o camera fara ferestre, pana cand femeia a murit, in 1980, relateaza "Daily Mail" in editia de joi.

El a explicat ca a facut acest lucru drept razbunare pentru "suferintele indurate" cand era el insusi un copil. Intrebat daca asa i-a venit ideea sechestrarii fiicei sale, Fritzl a afirmat ca nu s-a gandit la acest lucru si ca nu a privit-o niciodata ca pe copilul sau, ci, mai degraba, ca pe o sotie.
]
"Mama mea era servitoare si a muncit din greu toata viata. Nu m-a sarutat niciodata, nu am fost niciodata imbratisat desi mi-am dorit-o - vroiam sa fie buna cu mine. Dar singurul lucru pe care l-a facut cu mine a fost mersul la biserica", a povestit Fritzl. In schimb, "obisnuia sa ma loveasca pana ma lasa intr-o balta de sange. Ma facea sa ma simt complet umilit si slabit. Nu numai ca obisnuia sa ma bata, dar ma injura mereu si ma numea Satan si criminal. Mi-a spus ca a ramas gravida doar ca sa-i demonstreze tatalui meu ca nu era infertila si ca nu m-a dorit niciodata. A spus ca nu sunt bun de nimic", a motivat Josef Fritzl fapta sa. El a afirmat ca a incercat foarte tare sa-si iubeasca mama, dar, pe masura ce a crescut, acea iubire s-a transformat in ura iar el a inceput sa simta nevoia sa se razbune. "Am inchis-o intr-o camera de la etaj. Am zidit apoi fereastra ca sa nu mai vada niciodata lumina zilei", a relatat austriacul.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.