O noua carte aparuta in America completeaza golurile din biografia lui Bill Clinton, contrazicandu-l pe cel care se declarase "aparatorul drepturilor femeilor".

Intitulata "Vietile lor: Femeile vizate de masina de razboi Clinton", cartea este scrisa de o avocata si comentatoare din Los Angeles, Candice E.Jackson. Jackson dezvaluie cum si-a folosit puterea politica cel care se declarase inainte de a fi ales presedinte un "aparator al drepturilor femeilor", tocmai impotriva acestora. Clinton le hartuia, le intimida si le teroriza nemilos pe femeile care ii stateau in cale, care i-ar fi putut zadarnici atingerea scopurilor politice.

CLANUL NEMILOS

Jackson scrie ca fostul presedinte american, sotia lui, Hillary, si cercul lor de apropiati "faceau orice, cu sange rece, pentru a-si mentine puterea". Odata, Clinton a platit niste oameni sa atace o vaduva care suferea de pe urma sotului pierdut, doar pentru ca ii afectase lui niste interese. Altadata, a amenintat si intimidat o ziarista care investiga un scandal de coruptie a autoritatilor medicale din Arkansas, iar, intr-o alta situatie, a angajat niste anchetatori particulari ca sa-i intimideze pe membrii unei familii care il suparase. In cartea lui Jackson sunt descrise episoadele a opt femei ale caror drumuri s-au incrucisat cu ale lui Clinton si carora le-a facut viata un cosmar.

BILL LA BUCURESTI

Bill Clinton va fi in curand la Bucuresti, unde va lua parte la conferinta BeyondBorders 2005, organizata de Saptamana Financiara. Tema conferintei BeyondBorders 2005 este "Branding de tara. Cum se construieste reputatia unei tari". Evenimentul, care marcheaza debutul conferintelor BeyondBorders initiate de Brand Academy in Romania, va avea loc sambata, 21 mai 2005. Reamintim ca exclusivitatea mediatizarii acestui eveniment este detinuta de Saptamana Financiara, Jurnalul National si Antena 1, care va fi singurul post de televiziune prezent la conferinta.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.