Politia italiana a inchis un important site de pornografie infantila, care opera din Belarus, plasand sub ancheta 83 de persoane in Italia, a informat sambata politia din Udine, relateaza NewsIn.
Operatiunea care a avut loc vineri a dus la tot atatea perchezitii, in 37 provincii italiene.
Doi dintre cei 83 de suspecti -toti barbati cu varste cuprinse intre 26 si 59 de ani - au fost arestati. Toate categoriile sociale sunt reprezentate: "muncitori, studenti, functionari si chiar reprezentanti ai cultelor catolic si musulman", potrivit agentiei ANSA.

Site-ul a fost inchis.

Grupul ce alimenta site-ul avea baza in Belarus, la Minsk, si a fost identificat. Serverul se afla in SUA, a spus politia, care a inceput ancheta in 2007.

Site-ul le-a adus promotorilor sai cel putin patru milioane de dolari, iar aceasta suma a fost confiscata in Belarus. Unii dintre suspectii plasati sub ancheta cheltuiau pana la 1.000 de euro pe luna pentru a putea consulta acest site.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.