Odata cu apropierea alegerilor prezidentiale in America, s-a creat valva in jurul intrebarii, Cine va forma noul guvern?. In cazul in care Obama va fi ales presedinte, Oprah ar figura pe lista drept Ambasador al Americii in Anglia, relateaza The Times

In Londra, interesul local se indreapta catre urmatorul ambasador SUA in Anglia. Potrivit presei britanice, exista doua optiuni: Caroline Kennedy- fiica fostului presedinte John F. Kennedy -, "suporter infocat" al lui Obama, dar si o alta varianta, mai interesanta: Oprah Winfrey.

Oprah, a carei emisiune a inregistrat anul trecut aproape 8 milioane de telespectatori, l-a sprijinit pe candidatul de culoare inca din faza alegerilor preliminare, aceasta fiind prezenta la mai multe mitinguri electorale pentru Obama.

Un alt argument ar fi faptul ca vedeta vrea sa se reproifileze in cariera, plictisindu-se de statutul de mega star, castigat in urma celebrului show ce ii poarta numele.

Desi multi cred ca are sanse reale sa devina reprezentantul diplomatic al Statelor Unite in Marea Britanie, previziuni mai realiste mizeaza pe Caroline Kennedy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.