O crima infioratoare zguduia Dubaiul, la sfarsitul lunii iulie. Presa din toata lumea a scris atunci despre disparitia cantaretei libaneze, Suzanne Tamim, gasita injunghiata si decapitata in apartamentul ei din Dubai.
Politia a inceput imediat o ancheta, fara sa dea, insa, prea multe declaratii. Doua luni mai tarziu, insa, unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri egipteni a fost acuzat ca ar fi comandat uciderea artistei. Din cauza ca vedeta nu i-ar fi acceptat avansurile amoroase, innebunit de gelozie, barbatul ar fi platit doua milioane de dolari unui asasin pentru a-i lua viata acesteia. Asasinul, pe nume Sukkari, ar fi convins-o pe tanara sa deschida usa apartamentului ei spunand ca este un reprezentant al proprietarului imobilului.

Hisham Talaat Moustafa este casatorit si are trei copii. El sustine ca a fost indragostit de Suzanne si ca ar fi vrut chiar sa o ia de nevasta. Suzanne a plecat din Egipt si s-a dus la Londra, unde s-a casatorit cu Riad Alazzavi, un jucator de box irakian. Tanarul a povestit presei ca sotia sa era hartuita in continuu de omul de afaceri, care i-ar fi propus chiar 50 de milioane de dolari daca si-ar fi parasit sotul si i-ar fi devenit lui nevasta. Suzan si Riad si-au cumparat anul trecut un apartament in Dubai, acelasi unde frumoasa cantareata a fost gasita moarta pe 28 iulie. Presa a mai scris, insa, ca vedeta pop ar fi retras din conturile omului de afaceri importante sume de bani, chiar inainte de a muri.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.