Sotul reginei Elisabeta, printul Philip, a pus intr-o situatie jenanta conducerea Google in timpul vizitei cuplului regal la sediul londonez al companiei, potrivit editiei de vineri a Times.
Printul, in varsta de 87 de ani, alaturi de regina Elisabeta au fost primiti joi de reprezentanti ai companiei Google, pentru o vizita in timpul careia au putut urmari o prezentare a motoarelor de cautare, printre care aplicatia Google earth.

Luand ca exemplu Palatul Buckingham, conducerea Google a aratat cuplului regal cu ce precizie aplicatia poate face zoom pe imaginea din satelit, pentru a se vedea detaliile cladirii, strazile din apropiere si chiar masinile de pe strazi, relateaza NewsIn.

Printul Philip, care nu rateaza niciodata ocazia de a pune intrebari, a intrebat daca este posibil sa se vada cladirea luxoasa, recent construita, unde se afla sediul Google. "Stiti unde este?", a intrebat el. Dupa cateva clicuri, ecranul a identificat zona din apropiere de Belgrave House, unde este situat sediul londonez al Google, insa... fara a se vedea vreo cladire. Strazile din apropiere se vedeau, insa sediul Google nu, ci doar un teren viran.

"Asta pentru ca fotografia a fost facuta atunci cand nu era construit sediul Google"
, a explicat calma Nikesh Arora, presedintele Google pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Ducele de Edinburgh este celebru pentru cometariile sale, deseori departe de a fi politically correct, dar si prin gafele facute. In timpul vizitei la Google, el l-a intrebat pe un angajat imbracat sport daca "vine de la jogging".

"Deci tot sageti lansati?"
, l-a intrebat el pe un aborigen in timpul unei vizite efectuate in 2002 in Australia, iar in 1986, intr-o vizita oficiala, le-a spus studentilor britanici aflati in China sa nu ramana prea mult timp in aceasta tara, pentru ca altfel vor avea "ochii oblici".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.