Indignare intr-o comunitate britanica, dupa ce o femeie de 40 de ani, mama a doi copii, care a intretinut, in mod repetat, relatii sexuale cu un baiat de doar 14 ani, a scapat de inchisoare, dupa ce judecatorul a decis ca minorul a fost cel care a sedus-o.
Mai mult, se pare ca nici faptul ca femeia s-a oferit sa ii cumpere baiatului cocaina, nu a impresionat Instanta. Revoltator este si faptul ca amantul britanicei are aproape aceeasi varsta cu unul dintre baietii femeii.

Cazul femeii a revoltat vecinii si autoritatile de protectie a copilului din Stockton, Teesside. Acestia acuza verdictul dat de judecator in cazul lui Sharon Edwards, mama de 40 de ani, care a avut o aventura amoroasa cu un adolescent de doar 14 ani. Instanta a decis ca nu femeia este vinovata in acest caz, ci dimpotriva, ca a cazut victima unui context sentimental nefericit. Judecatorul Peter Fox a admis ipoteza ca femeia a fost sedusa de baiat, dupa ce ar fi fost "nefericita in familie, pentru o perioada indelungata de timp", potrivit "Mirror". Sharon Edwards, care a recunoscut ca a avut relatii intime cu baiatul si ca s-a oferit sa ii procure droguri din clasa A de risc (cocaina-n.r.) a fost vazuta de Instanta din Teesside drept "o sotie nefericita si singura, inchisa in casa, si prinsa intr-o casnicie esuata", care, in momentul in care in viata sa a aparut baiatul de 14 ani, "a primit suficienta atentie", scrie presa britanica.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.