Fosta candidata la investitura democrata, Hillary Clinton, a declarat ca nu s-a gandit la posibilitatea de a fi numita la Curtea Suprema sau de a deveni liderul majoritatii democrate din Senat, daca Barack Obama va castiga alegerile democrate din 4 noiembrie, relateaza NewsIn.

"Nu caut nicio functie, in afara de aceea de a fi o senatoare cat mai buna pentru New York", a declarat Clinton, pentru postul de televiziune american Fox News.

Intrebata care sunt sansele de a fi numita la Curtea Suprema, Clinton a raspuns "zero" si a calificat drept "probabil zero" posibilitatea de a deveni liderul majoritatii democrate.

Hillary Clinton a mai spus ca sansele de a se lansa din nou in cursa pentru Casa Alba sunt "probabil aproape nule".

Ea a adaugat pentru postul de televiziune CNN ca victoria lui Barack Obama este probabila.

"Evident ca Barack (Obama - n.red.) si Joe (Biden - n.red.) vor castiga", a mai declarat Clinton, adaugand ca "trei saptamani reprezinta o viata intreaga in politica" si ca Obama trebuie sa lupte in continuare pentru a castiga scrutinul din 4 noiembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.