Un american in somaj, care se confrunta cu probleme financiare, si-a impuscat mortal sotia, pe cei trei copii si soacra, inainte de a se sinucide, a informat luni politia, relateaza NewsIn.
Seful adjunct al politiei din Los Angeles, Michael Moore, a spus ca barbatul, in varsta de 45 de ani, a tras intai asupra sotiei, in varsta de 39 de ani, apoi asupra soacrei, in varsta de 70 de ani, si asupra celor trei fete, cu varste cuprinse intre 7 si 19 ani, in locuinta dintr-o suburbie a Los Angeles-ului. In cele din urma, barbatul s-a sinucis.

Moore a spus ca barbatul absolvise o scoala de comert si ca lucrase pentru companii mari, inainte de a ramane fara slujba.

"Credem ca era descurajat de operatiunile sale financiare si de situatia financiara a familiei"
, a spus Moore, care a precizat ca o scrisoare lasata de barbat sugereaza ca familia avea probleme financiare.
California este unul dintre statele cele mai afectate de confiscarile din domeniul imobiliar, dar politia a spus ca barbatul nu era proprietarul locuintei din Porter Ranch.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.