Sarah Palin, candidatul republican la functia de vicepresedinte al SUA, s-a pregatit intens pentru prima confruntare directa cu rivalul sau, democratul Joesph Biden, programata pentru joi seara.

Cu toate acestea, un procent tot mai mare de alegatori se indoiesc de capacitatea ei de a indeplini functia de vicepresedinte, potrivit unui sondaj de opinie publicat ieri de Washington Post.

Circa jumatate dintre alegatorii interogati au declarat ca nu agreeaza ideea ca John McCain, candidatul republican la presedintia Statelor Unite, sa preia functia de presedinte la varsta de 72 de ani, iar 85 la suta din alegatori au declarat ca Palin nu are experienta necesara pentru a fi presedinte.

Succesul pe care l-a avut guvernatorul de Alaska la inceput s-a estompat, odata cu gafele pe care le-a facut in cele cateva interviuri televizate, chiar daca acestea au fost atent regizate. Intr-un interviu acordat CBS News, Palin nu a reusit sa nominalizeze nici macar un ziar sau o revista in care a citit despre evenimentele internationale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.