Avionul presedintelui ucrainean Viktor Iuscenko a aterizat de urgenta pe aeroportul din Kiev, din cauza unor "probleme tehnice", transmite NewsIn.

"Avionul presedintelui a aterizat de urgenta pe aeroportul Borispil din cauza unor probleme tehnice, la 20 de minute dupa decolare", a precizat purtatoarea de cuvant a sefului statului, Irian Vannikova. "Nimeni nu a fost ranit".

"Presedintele a schimbat avionul, suntem pe punctul de a decola" pentru a merge la Lvov, in vestul tarii, a spus purtatoarea de cuvant, adaugand ca programul vizitei a fost redus in urma incidentului.

Premierul ucrainean Iulia Timosenko a plecat cu intarziere spre Moscova dupa ce presedintele Viktor Iuscenko i-a luat avionul pentru o deplasare interna.

Timosenko le-a spus jurnalistilor care o insoteau ca Iuscenko i-a luat avionul fara sa o anunte, pentru o deplasare in vestul Ucrainei. La randul sau, Timosenko era asteptata la Moscova pentru a discuta problema dificila a pretului gazelor pentru 2009.

Potrivit jurnalistilor, oficialii guvernamentali au inchiriat un avion comercial si Timosenko a decolat spre Moscova cu o mica intarziere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.