In volumul "Amours, ruptures et trahisons", ("Iubiri, despartiri, tradari"), recent publicat in Franta, respectatul scriitor si jurnalist Hubert Coudurier prezinta "fata intunecata" a presedintelui Nicolas Sarkozy in relatiile sale cu femeile, pe baza marturiilor fostelor sale iubite si sotii, relateaza "Daily Mail".
Cartea lui Coudurier vorbeste intre altele despre tratamentul "brutal" pe care Sarkozy l-ar fi aplicat femeilor cu care a avut relatii si despre faptul ca presedintele Frantei este obisnuit sa fie servit de consoartele sale.

Potrivit lui Coudurier, inaintea alegerilor prezidentiale din 2007, Nicolas Sarkozy a avut o cearta violenta cu fosta sa sotie, Cecilia, fapt ce a condus la deschiderea unei anchete a politiei. Nu s-a luat nici o masura, insa Sarkozy s-a mutat din casa din Neuilly-sur-Seine in care locuia cu nevasta sa. De asemenea, precizeaza Coudurier in cartea sa, Sarkozy a fost avertizat de insusi ministrul de Interne, Francois Baroin, in legatura cu plangerea depusa de Cecilia. Tensiunile dintre cei doi soti au fost de altfel cat se poate de vizibile in perioada ce a urmat. Cecilia, nu a votat pentru sotul ei la alegerile prezidentiale din mai 2007 si nici nu a fost alaturi de Sarkozy cand acesta si-a sarbatorit public victoria.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.