O inregistrare video care o arata pe candidata republicana la vicepresedintie Sarah Palin in timp ce este binecuvantata de un "exorcist" kenyan, aparuta pe internet saptamana trecuta, ar putea deveni o problema pentru tabara republicana, relateaza NewsIn.

Prezentata pe YouTube, inregistrarea o arata pe Palin cum participa in 2005 la o slujba penticostala in Alaska, unde pastorul si exorcistul Thomas Muthee cheama la infrangerea vrajitoarelor si a altor inamici a celei care pe atunci nu era guvernatoare a statului Alaska.

In imagini, Palin sta in fata lui Muthee, cu capul plecat, iar mainile ii sunt tinute de doua membre ale congregatiei.

In predica, preotul o lauda pe Palin pentru dorinta sa de a deveni guvernatoare si le cere celorlalti membri ai Bisericii sa ajunga in posturi de influenta. "In numele lui Isus, in numele lui Isus, trebuie sa respingeti toate formele de vrajitorie. In numele lui Isus, in numele lui Isus, plecati!", spune el, adresandu-se, dupa cum se pare, Raului.

"Vorbiti-i lui Dumnezeu de aceasta femeie, salvati-o de Satana", striga exorcistul. "Dumnezeul meu, deschide-i calea. Adu fonduri pentru campanie, in numele lui Isus. Foloseste-o ca tara sa revina pe drumul drept!", potrivit inregistrarii.

Republicanul John McCain a ales-o in august pe Palin, in varsta de 44 de ani, sa candideze la functia de vicepresedinte.

Aceasta este a doua inregistrare video care prezinta o manifestare a profundelor sale convingeri religioase. Luna aceasta, o alta inregistrare video o prezenta pe Palin cand spunea ca armata americana din Irak a primit o misiune divina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.