Premierul italian Silvio Berlusconi a mers la un salon spa din centrul Italiei, potrivit unor surse din politie, dupa ce si-a anulat participarea la Adunarea Generala a ONU motivand ca incearca sa salveze compania Alitalia, relateaza Reuters, potrivit NewsIn.

Presa italiana a scris ca premierul, in varsta de 71 de ani, este tratat pentru o durere de spate in luxoasa statiune Messegue di Melezzole Toscolano, la nord de Roma. Salonul spa nu a confirmat, dar nici nu a infirmat prezenta lui Berlusconi in acest centru.

Berlusconi ar fi trebuit sa-si petreaca aceasta saptamana in Statele Unite, unde urma sa sustina un discurs la Natiunile Unite. Ministrul de externe, Fraco Frattini, care a mers la New York in locul premierului, a declarat ca Berlusconi a decis sa ramana in Italia din cauza negocierilor destinate salvarii companiei aeriane Alitalia. Insa, de aceste negocieri, care se desfasoara la Roma, s-a ocupat mai mult consilierul premierului, Gianni Letta.

Frattini a declarat ca nu stie daca Berlusconi a fost la salonul spa, insa a confirmat ca premierul are dureri de spate.

In timp ce implanturile de par si un bronz permanent il fac pe Berlusconi, care va implini 72 de ani saptamana viitoare, sa arate mult mai tanar, el se confrunta totusi cu probleme de sanatate. In luna iunie a ametit dupa ce a sustinut un discurs in fata unor tineri intreprinzatori. In decembrie 2006, s-a dus in Statele Unite pentru o interventie chirurgicala la inima.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.