O banda de romani a fost arestata in Franta, membrii grupului fiind acuzati ca au furat, timp de doi ani, motoare de avioane ultrausoare din 87 de locatii.

Valoarea insumata a motoarelor sustrase se ridica la suma de 2,7 milioane de euro, relateaza editia electronica a publicatiei "Le Figaro". Articolul mentioneaza ca banda de romani actiona in special in regiunile Loara, Bourgogne si Normandia.

Grupul organizat implicat in aceste furturi este condus din Romania, a jefuit mai multe cluburi aeriene din Franta, iar motoarele pe care membrii bandei le furau de la avioanele ultrausoare erau trimise spre comercializare in estul Europei, fiind puse in vanzare pe Internet.

Alexandru Nicoli, Florica Patasanu si complicii lor au fost retinuti pe data de 19 septembrie, in apropiere de Bressuire, si interpelati de catre o comisie rogatorie a unui judecator din Nantes.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.