Treisprezece nou-nascuti au murit in doar 24 de ore intr-un spital din Izmir. Potrivit presei, nou-nascutii probabil sufereau de o boala infectioasa, relateaza NewsIn

"Numarul bebelusilor care au murit este 13", a spus directorul pentru sanatate publica, subliniind ca o echipa medicala a primit misiunea de a stabili cauzele deceselor.

Potrivit presei, decesele, provocate probabil de o boala infectioasa la bebelusi, cu totii nascuti inainte de trermen, s-au produs sambata si duminica.

Medicul-sef al spitalului, profesorul Gazi Yigitbasi, a vorbit despre "o suspiciune de infectie". "In mod normal, pierdem 5-6 bebelusi in trei zile si maxim 20 intr-o luna", a spus el.

In iulie, 27 de nou-nascuti, cu totii nascuti prematur, au murit in doua saptamani intr-o maternitate din Ankara. Medicii au identificat diverse cauze - infectii, insuficienta cardiaca sau complicatii la nastere, in timp ce un sindicat a denuntat conditiile deficitare de igiena.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.