Autoritatile americane au evacuat in aceasta dimineata terminalul sase al aeroportului JFK din New York, dupa ce au descoperit prespapieuri cu aspect de grenade in bagajul unui pasager, a afirmat un purtator de cuvant al companiei aeriene low-cost Jet blue, potrivit NewsIn.

Un pasager avea in valiza "copii ale unor grenade din al Doilea Razboi Mondial, care s-au dovedit a fi prespapieuri", a precizat la telefon un responsabil al Jet blue, companie care are curse catre 50 de destinatii in Statele Unite si Caraibe.

Barbatul a fost interogat de politie luni dimineata, in timp ce terminalul companiei a fost redeschis dupa o jumatate de ora.

Zeci de sefi de stat si de guvern au sosit sau urmeaza sa ajunga in orele urmatoare la New York, unde vor participa la Adunarea generala a ONU. Autoritatile americane au luat deja masuri de securitate exceptionale in aeroporturi si in centrul cartierului Manhattan, unde se afla sediul ONU.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.