Persoane inarmate au tras asupra unei masini a consulatului afgan in regiunea pakistaneza Peshawar, o persoana fiind ucisa, iar un diplomat afgan a fost rapit in acest atac, a anuntat luni politia, relateaza Reuters.

Un diplomat aflat in masina respectiva a fost rapit, a informat televiziunea pakistaneza.

Atacul are loc dupa ce sambata a fost comis un atentat sinucigas care a vizat hotelul Marriott din Islamabad si s-a soldat cu cel putin 60 de morti.

Potrivit AFP, patru straini ucisi sambata in atentatul sinucigas comis la hotelul Marriott din Islamabad au fost identificati printre cei 60 de morti, fiind vorba despre doi americani, ambasadorul ceh si o vietnameza, au informat surse medicale si diplomatice.

Duminica, politia anuntase moartea unui singur american. "Am primit cadavrele a doi barbati americani, pe cel al ambasadorului ceh si cel al unei vietnameze", a spus medicul Wasim Khawaja, purtatorul de cuvant al spitalului local. Surse diplomatice au confirmat moartea a doi americani si a unei vietnameze.

Bilantul strainilor raniti variaza intre 11 si 21, in functie de surse. Printre ele figureaza cel putin patru americani, o britanica, patru sauditi, un libanez si un afgan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.