Mick Jagger, membru Rolling Stones, a inceput, alaturi de mai multe mari companii industriale sa consilieze Comisia Europeana in vederea dezvoltarii comertului online, informeaza NewsIn.

Noii consilieri - printre care Bernard Arnault, directorul grupului de lux LVMH, John Elkann, directorul Fiat, americanul Steve Job, directorul Apple, si presedintele SACEM, Bernard Miyet - s-au intalnit la Bruxelles pentru prima reuniune de lucru cu comisarul european pentru concurenta, Neelie Kroes. Acest grup va prezenta un raport in octombrie.

"Cetatenilor europeni li s-a promis o Uniune, un teritoriu fara frontiere, dar pe internet nu suntem inca acolo", a spus Kroes. "S-au inregistrat progrese, uneori impresionante, dar sunt insuficiente. In calitate de comisar pentru concurenta, vreau sa stiu de ce", a explicat ea.

"Daca acest lucru este din cauza unei legislatii eropene care nu este suficient de clara, atunci trebuie clarificata. Daca este din cauza regulilor concurentei, care ar fi depasite, atunci trebuie actualizate. Fireste, daca este din cauza ca legislatia nu este respectata, consumatorii si companiile trebuie sa stie ca voi face sa fie respectata", a conchis oficialul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.