Cum toti ochii sunt indreptati asupra lui candidatei republicane la vicepresedintia SUA Sarah Palin, ea prefara sa-si prinda parul in coc pentru ca ii este frica sa nu fie prea atragatoare.
Mai nou atentia opiniei publice este concentrate asupra coafurii ei cu suvite si coc.

"Este foarte interesata de modul cum arata si de felul in care este perceputa", a afirmat Jessica Steele, patroana unui salon de frumusete din Wassilla, Alaska, unde Palin este client loial in ultimii sase ani, potrivit USmagazine.

De ce guvernatoarea statului Alaska, mama in varsta de 44 de ani a decis sa isi pastreze cocul?

"Am vorbit foarte mult despre faptul ca daca va fi prea sexy sau prea draguta, oamenii nu o vor asculta si ca este extrem de important ca ei sa o perceapa ca o femeie inteligenta si descurcareata", a mai spus Steele.

"Sarah dorea sa arate ca o profesionista gata sa se apuce de lucru si nu ca o persoana sacaitoare, care are nevoie de atentie", a explicat Steele, adaugand ca stilul ei de a se coafa o arata mai inalta.

"Era comic cum ii statea inainte parul lasat pe umeri, ce diferenta a facut mai ales atunci cand a candidat pentru postul de guvernator", a mai comentat patroana salonului de frumusete.

Candidata republicana la vicepresedintie a vizitat salonul in iulie. Atunci Palin a discutat cu patroana despre pedichiura, manichiura, prostitutie si politica, in timp ce avea foite in par si ii tinea copilul lui Steele in brate”.

Cand Sarah Palin era primar, a mers la salon la un moment dat sa-si aranjeze parul. "Faceti-mi orice cat mai repede si mai simplu, asa ca sa ne apucam de treaba si sa rezolvam asta imediat" a fost singura indicatie data de Palin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.