Patru persoane, printre care un elev si o femeie in varsta, au fost ranite intr-o piata din nordul Moscovei, in urma unui atac cu bomba, care ar fi avut la origine un presupus conflict intre comercianti, au anuntat astazi surse din politia moscovita astazi, relateaza NewsIn

Explozia, care a avut loc duminica dupa amiaza intr-o piata din Lianozovski Proiezd, in apropierea statiei de metrou Altufievo si a centurii MKAD, a avut o putere echivalenta cu 400-500 de grame de dinamita, a declarat ofiterul.

"Bomba artizanala a fost pusa intr-un borcan de sticla plin cu explozibili, nuci si suruburi. Potrivit martorilor, doua persoane neidentificate au aruncat bomba intr-un cos de gunoi si au detonat-o aprinzand un fitil", apoi au plecat de la locul exploziei, a adaugat politistul rus.

O pensionara in varsta de 68 de ani a suferit arsuri de gradul intai. Explozia a spart geamurile a doua magazine din apropiere.

Anchetatorii considera ca un conflict intre comercianti este cauza probabila a acestui atac.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.