O marturisire surprinzatoare a venit din partea premierului rus Vladimir Putin care, la sfarsitul saptamanii trecute, a acordat un interviu cotidianului francez "Le Figaro".

Reafirmandu-si pasiunea pentru artele martiale, Putin a povestit ca il va intalni in curand pe Nicolas Sarkozy in sala de antrenament, intrucat au stabilit ca vor face o sedinta comuna de antrenament.

"Sarkozy este interesat de artele martiale si i-am promis ca ii voi arata cateva miscari", a declarat seful Executivului de la Moscova. Putin, acum in varsta de 55 de ani, este expert in judoka, iar pe internet pot fi gasite numeroase inregistrari in care apare purtand centura neagra.

Referindu-se la liderul de la Paris, Putin a mai spus ca relatiile dintre ei "prezinta un caracter constructiv" si ca au stabilit "raporturi foarte amicale intr-un mod progresiv". "Avem incredere unul in altul tot mai mult", a mai precizat pentru "Le Figaro" Vladimir Putin.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.