Un Boeing 737 al companiei rusesti Aeroflot s-a prabusit cu putin timp inainte de aterizare provocand moartea tuturor celor 88 de persoane aflate la bord.

Un avion Boeing 737 al companiei rusesti Aeroflot s-a prabusit duminica in apropiere de orasul Perm, in muntii Urali, provocand moartea tuturor celor 88 de pasageri si membri ai echipajului. Printre victime se numara si 21 de cetateni straini, cei mai multi din Azerbaidjan si Ucraina, dar si din Franta, SUA si Germania.

“Dupa ce avionul si-a inceput coborarea la 1.100 de metri a pierdut contactul cu controlorii aerieni la ora 3.10. Avionul a fost gasit la periferia orasului Perm, complet distrus de flacari”, se arata intr-un comunicat al companiei Aeroflot. Ramasitele aparatului au fost proiectate pe o suprafata de patru kilometri patrati.
Publicitate

Potrivit agentiei Interfax, cele doua cutii negre au fost recuperate imediat. “Avionul a decolat de pe aeroportul moscovit Seremetievo duminica, la ora 1.12, cu destinatia Perm”, a indicat purtatorul de cuvant al Ministerului pentru Situatii de Urgenta rus.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.