Anual, 20.000 de persoane vor ramane in tara, restul se intorc dupa patru ani
Dupa cum se stie, autoritatile britanice se confrunta cu un val de imigratie fara precedent. In prezent, rata se situeaza la 316.000 de persoane pe an. In 1.338 de scoli exista copii a caror limba nativa nu este engleza. In ceea ce priveste nasterile, aproape o patrime din copii provin din mame de peste hotare. In inchisori, 14 la suta din detinuti sunt straini si, ca sa se inteleaga cu ei, responsabilii trebuie sa asigure translatori in peste o suta de limbi, fie ca e vorba de trafic de droguri, uz de arme albe, fraude bancare sau trafic de carne vie. Necesitatea schimbarii situatiei a creat un curent de opinie pentru a reduce numarul imigrantilor.

Grupul alcatuit din parlamentari si alte personalitati, printre care se numara un fost arhiepiscop de Canterbury, doreste abordarea unei politici pentru "migratie echilibrata", relateaza Rompres, citand Daily Mail. Solutia ar fi ca doar 20.000 de persoane ce provin din spatiul nonUE sa poata ramane in Maria Britanie anual, restul trebuind sa se intoarca in tarile de origine dupa patru ani.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.