Trei explozii, provocate de luptele dintre clanuri, au zguduit Sofia in doar o saptamana. Duminica au fost reglate, se pare, conturile pietei de carne vie din Bulgaria.
Cinci persoane au fost ranite dupa ce doua cluburi de noapte din capitala bulgara, Sofia, au fost zguduite de explozii puternice, in cursul noptii de duminica spre luni. Prima explozie a avut loc in jurul orei 23.30, duminica, la clubul Pantera, si a rezultat ranirea administratorului localului, in varsta de 36 de ani. In urma incidentului, el si-a pierdut labele picioarelor, dar viata sa se afla in afara oricarui pericol.

Zece minute mai tarziu, o alta explozie a avut loc la clubul Casablanca. In urma exploziei doi barbati cu varsta de 30 si, respectiv, 53 de ani au ajuns la spital in stare critica, iar doua femei, una gravida in ultimele luni ale sarcinii, au suferit rani usoare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.