Candidatul republican John McCain are patru puncte avans in fata lui Barack Obama, potrivit unui sondaj USA Today/Galluppublicat duminica, relateaza Reuters, potrivit NewsIn.
Este vorba despre cel mai mare avans inregistrat de McCain din ianuarie. Un sondaj similar realizat inainte de conventia republicana, de saptamina trecuta, il plasa pe Obama pe primul loc, la o diferenta de 7 puncte de McCain.

Noul sondaj, realizat la sfarsitul saptamanii trecute, arata ca McCain este sustinut de 50%, fata de 46% care il prefera pe Obama, cu mai putin de doua luni inainte de alegerile prezidentiale.

Potrivit USA Today, McCain a prins un avant semnificativ cu ocazia conventiei republicane si alegerea lui Sarah Palin drept candidatul sau la vicepresedintie.

In plus, McCain are un avantaj semnificativ fata de Obama in ceea ce priveste economia, principala tema de campanie. In aceasta privinta, Obama avea un avans de 19% inainte de conventia reublicana, dar acum este la o distanta de doar trei puncte de McCain.

Sondajul a fost realizat pe un esantion de 1.022 adulti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.