Jean Francois Musa, patronul companiei care i-a imprumutat lui Dodi masina marca Mercedes, implicata in tragicul accident in care si-a pierdut viata Printesa Diana, a anuntat ca este decis sa recupereze masina. Musa a precizat ca intentioneaza sa-i vanda automobilul - sau ce a mai ramas din el - miliardarului Mohamed Al-Fayed, tatal fostului iubit al Dianei.
Potrivit estimarilor, valoarea Mercedesului, care a costat la achizitinare 140 de mii de dolari, a crescut acum la circa 2 milioane de dolari, potrivit "Daily Mail".

Mercedesul negru S280, in care si-au pierdut viata atat Printesa Diana, cat si iubitul ei Dodi Al Fayed, a fost depozitat, in iulie 2005, intr-un cimitir de masini ce apartine unei sectii de politie din sud-estul Londrei, apoi trimis in Franta, in vederea examinarii. La cinci luni dupa ce instanta a decis ca moartea Dianei a survenit unui accident nefericit de masina, Jean-Francois Musa a cerut automobilul inapoi, afirmand sec ca acesta "valoreaza foarte multi bani". "Este complet ilegal ca politia a putut sa ne ia masina fara sa ne ofere nici un fel de compensatii", a declarat el.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.