Fortele americane din Irak au fost trimise acolo "de Dumnezeu", a afirmat candidata republicana la presedintie Sarah Palin intr-un discurs sustinut in Alaska, potrivit unei inregistrari video difuzata miercuri, relateaza NewsIn.
Sarah Palin a facut aceasta declaratie in iunie, in fata seminaristilor adunati in biserica Wasilla Assembly of God din Alaska.

Guvernatoarea, al carei fiu Track va fi desfasurat in Irak la sfarsitul acestui an, cere in inregistrare seminaristilor sa se roage pentru militarii americani din Irak.

"Rugati-va pentru soldatii nostri, femei si barbati, care fac eforturi pentru a face ceea ce este drept. Si pentru aceasta tara si pentru liderii nostri, liderii nostri nationali, care i-au trimis acolo pentru o misiune care vine de la Dumnezeu", a cerut ea. "Pentru aceasta trebuie sa ne rugam, ca exista un plan si ca acest plan este al lui Dumnezeu", a spus ea.

Palin ii sfatuieste calduros pe studenti si sa se roage pentru un gazoduct de 30 de miliarde de dolari care va fi construit in Alaska. "Cred ca vointa lui Dumnezeu trebuie indeplinita pentru a uni oamenii si companiile si a construi acest gazoduct, deci rugati-va pentru aceast", a cerut ea.

Inregistrarea cu discursul lui Palin a fost difuzata pe site-ul bisericii Wasilla Assembly of God, apoi s-a raspandit pe internet. Site-ul bisericii a fost suspendat miercuri, pentru ca nu mai facea fata numarului mare de utilizatori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.