Republicanii au lansat miercuri un nou clip, pentru a apara bilantul lui Sarah Palin, afirmand ca el este superior celui al democratului Barack Obama, relateaza AFP.

"Ziarul spune ca scrisorile de acreditare ale guvernatoarei Palin in materie de reforme sunt superioare celor ale lui Obama. Este adevarat", spune o voce din off, in timp ce pe ecran apar un fragment dintr-un articol recent din Wall Street Journal.

"Palin are un numar-record de reforme sustinute de cele doua partide", continua clipul. "Ea a cistigat o reputatie de reformatoare. Reputatia lui Obama? Cuvinte goale".

Acest clip "frizeaza ridicolul", a spus Robert Gibbs, responsabilul pe comunicare al lui Obama. "Daca republicanii considera ca experienta in executiv este cu adevarat importanta, poate ca Palin ar trebui sa fie candidata la Casa Alba si John McCain pe ticket-ul ei", a spus acesta, cu ironie.

Palin este guvernatoare a Arkansas din decembrie 2006, dupa ce timp de sase ani a fost primar al oraselului Wasilla.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.