Incepand de anul viitor, binecunoscuta emisiune "Top Gear" va porni o calatorie in jurul lumii, iar prezentatorii Jeremy Clarkson, Richard Hammond si James May vor programa show-uri live in zece orase, printre care Johannesburg, Sydney, Auckland si Hong Kong, anunta The Guardian.

Fiecare locatie va gazdui zece show-uri, "Top Gear Live" urmand a fi prezentat in fata a peste 300.000 de oameni. In prezent se fac negocieri pentru cea de-a doua serie a turneului, care va include orase ca Moscova, Stuttgart si Abu Dhabi.

Jeremey Clarkson a declarat ca ideea unui turneu cu emisiuni live s-a nascut anul trecut, cand prezentatorii aveau o filmare in Africa de Sud. "A fost o mare cerere din partea telespectatorilor nostri din intreaga lume pentru ca noi sa mergem si sa facem show-uri live in anumite orase. Este o oportunitate ca publicul sa vina si sa ne vada chiar din propriul oras", a precizat realizatorul emisiunii.

Hammond sustine ca are cateva idei nebunesti, printre care constructia unui vehicul pe perna de aer sau organizarea unei partide de fotbal cu masini.

Programul dedicat pasionatilor de masini are deja zeci de mii de fani in intreaga lume, brandul "Top Gear" fiind extins de la reviste, la carti si jucarii pentru copii, de la cd-uri la jocuri video.

BBC Worldwide, compania care detine "Top Gear", a prezentat in acest an profituri record de peste 100 de milioane de lire, iar directorul executiv, John Smith, se gandeste serios la o extindere a companiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.