Sora vitrega a sotiei candidatului republican, la presedintia SUA, John McCain, intentioneaza sa-l voteze pe Barack Obama.
“Nu votez pe McCain”, a declarat Kathleen Hensley, potrivit USmagazine.com. “Am o alta culoare politica”.

“Il voi vota pe Obama”, a mai afirmat rezidenta din Pheonix. “Cred ca propunerile lui pentru dezvoltarea tarii sunt mai potrivite, cat nici nu sunt o adepta a razboiului”.

Kathleen Hensley Portalski, in varsta de 65 de ani si prima doamna a republicanilor, in varsta de 54 de ani, au acelasi tata, pe Jim Hensley, fondatorul distribuitorului de bere Hensley&Co., pe care il conduce momentan Cindy McCain.

Intr-un interviu de saptamana trecuta, Portalski a spus ca s-a simtit “ca un nimeni” dupa ce Cindy McCain s-a descris ca “singurul copil”.

Mama lui Portaski este prima sotie a lui Hensley. Si mama lui Cindy McCain, Marguerite Hensley a avut o fata din prima ei casnicie.

“Ea este destul de rece si rezervata”, a declarat Kathleen Hensley despre sora sa vitrega.

Aceasta a comentat ca nu se asteapta ca Cindy McCain sa faca vreun efort ca ele sa se reconcilieze. “Nu a facut asta pana acum si ma indoiesc ca o va face vreodata”, a adaugat ea.

Si fiul lui Portalski, Nathan, in varsta de 45 de ani, il sustine pe Obama. “Nu l-as alege pe John McCain nici daca ar fi fost democrat”, a declarat acesta. “Mai bine nu as vota deloc decat sa-l aleg pe el”.

“Ma intreb daca Cindy este o persoana pe care as dori sa o vad la Casa Alba ca prima doamna”, a adaugat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.